top of page
browndog.jpg

Werkwijze

Hoe werkt het?

Natuurlijk gedrag

Honden zijn roedeldieren, ze bewegen zich graag onder andere honden. Het bevordert de sociale vaardigheden als honden met elkaar in contact komen.
Uw hond raakt zijn energie op een positieve manier kwijt en zal beter leren omgaan met zijn soortgenoten. Ook thuis zal uw hond een stuk rustiger zijn door zijn regelmatige 'work-out'. Hij blijft langer fit en gezond!

Eerst kennismaken

Voordat uw hond meegaat met de groep zal ik eerst kennismaken met u en uw hond, en u natuurlijk met mij. Ik krijg zo een goed beeld van uw hond en u kunt het karakter en verdere eigenschappen en bijzonderheden nader toelichten. Tijdens dit gesprek wordt een inschrijfformulier ingevuld en spreken we af hoe vaak en wanneer de hond meegaat. Dit kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

De HusBus

Ik haal uw hond thuis op met een speciaal ingerichte bus. De bus heeft 9 aparte kennels waar uw hond veilig kan zitten tijdens de reis. Ook is de bus voorzien van ventilatie. Een brandblusser en EHBO-doos ontbreken natuurlijk niet.

 

Het uitlaten

Ik laat de honden voornamelijk uit in bosachtig gebied met wisselende natuur, zodat het leuk en avontuurlijk blijft voor uw hond. We wandelen er een uur tot anderhalf uur.

Als uw hond voor de eerste keer mee gaat, blijft hij aan de lijn totdat iedereen binnen de groep zich op zijn gemak voelt. Of uw hond wel in de groep past, wordt uitermate zorgvuldig in de gaten gehouden. Natuurlijk houd ik u op de hoogte van alle ontwikkelingen! Mocht het zo zijn dat uw hond niet binnen de groep past, dan bespreek ik dit met u en proberen we samen naar een oplossing te zoeken.

 

Regio

Woont u in Oirschot of Best, dan kom ik uw hond graag ophalen.

Werkwijze: About
bottom of page